Om Alexander VVS Teknik AB

Vi ser inga problem, bara lösningar

Vi tar ett helhetsansvar för era installationer

Alexander VVS Teknik AB ansvarar för samtliga vvs-uppdrag och strävar efter att nå hög kundnöjdhet från planering till färdigt installation. Vi anser att nyckeln till nöjda kunder är nöjda medarbetare, vilket är varför vi värdesätter vår personal högt. Välmående och engagemang genomsyrar verksamheten såväl internt som externt. Genom att skapa en trivsam arbetsmiljö skapas förutsättningar för ett bättre utfört arbete, och på så sätt kan vi leverera resultat av hög kvalitet.

Långsiktiga tänk

Vi sätter kunden i fokus och utifrån era behov levererar vi VVS installationer som matchar era förväntningar. Tack vare våra erfarna medarbetare och samarbetspartners kan vi uppnå bästa möjliga resultat. Vi ser inga problem, bara lösningar.

Vi ser inga problem, bara lösningar

Våra hantverkare har över 20 års erfarenhet inom VVS-branschen. Tack vare vår höga kompetens kan vi driva alla typer projekt. Tillsammans med våra kvalificerade samarbetspartners kan vi erbjuda VVS lösningar av hög kvalitét och effektivt leverera resultat som matchar kundens önskemål.