Utförande av hög kvalitet

Låt oss vara med och bygga din framtid

Rörinstallation

Är det vi utför mest. Från omdragning av vatten och avlopp till ditt badrum till nyproduktion bostäder och fastigheter. Med privata, kommunala och statliga beställare utför vi rörinstallationer i såväl kommersiella som offentliga lokaler. Vi arbetar med hög kvalitet och noggrannhet för att kunna uppfylla era förväntningar.

Vi på Alexander VVS Teknik AB ser fram emot att följa er från behov till färdig funktion.

Service

Ett smart sätt och hålla koll på er anläggning eller fastighet är att upprätta ett service- eller underhållskontrakt för att undivka driftstopp i er anläggning. Vi tar reda på ert behöv och ut efter det tar vi fram ett upplägg som passer er.
Varje enskilt projekt genomförs med noggrannhet, vilket ger ett resultat som motsvarar era förväntningar.

Jour

Alexander VVS Teknik AB hjälper er med akuta problem. Uppstår läckage, stamstopp eller andra akuta problem inom VVS. Hör av er till oss! Vi har jour dygnet runt!

Bygg

Alexander VVS Teknik AB erbjuder även tjänster inom Bygg (ROT, entreprenad och byggservice). Våra snickare har bred kompetens inom området och utför noggranna entreprenader med med högt slutresultat.

Läs mer om Alexander Byggare AB

Er kompletta VVS-entreprenör

Våra hantverkare har över 20 års erfarenhet inom VVS-branschen. Tack vare vår höga kompetens kan vi driva alla typer projekt. Tillsammans med våra kvalificerade samarbetspartners kan vi erbjuda VVS lösningar av hög kvalitét och effektivt leverera resultat som matchar kundens önskemål.